Siófoki programok: babahordozási konzultáció és hordozó kölcsönzés

Igazán különleges esemény részesei lehetünk a siófoki programok részeként abban az esetben, ha éppen kisgyermekes szülők vagyunk, és szeretnénk mindent megtudni a babahordozás rejtelmeiről, illetve kipróbálnánk egy erre alkalmas hordozót is.

Merthogy a kisbaba megszületése után döbbennek rá nagyon sokan arra, hogy az apróságok bizony többet vannak kézben, mint a kiságyban, ha tehát a mindennapi teendőinket szeretnénk elvégezni, akkor mindig magunkkal kell vinni a kicsiket.

Erről szól majd a babahordozási konzultáció a Siófok, Petőfi sétány 1. szám alatt megtalálható Gábor Dénes Főiskolán, az ott megtalálható SDS Sportcentrum nagytermében, ahol szakszerű előadók segítségével mindent megtudhatunk majd a babahordozás alapjairól, sőt mi több, kérdéseinket is bátran feltehetjük.

Szóba kerülnek majd a kötés igazítások, a különféle hordozásra alkalmas eszközök, de a párok ki is próbálhatják ezeket, miközben a többi anyukával vagy apukával is könnyedén konzultálhatnak annak érdekében, hogy tapasztalatokat cseréljenek egymással, hiszen a gyakorlat a legtöbbször fontosabb, mint bármi más.

A helyszínen természetesen nemcsak kipróbálhatjuk majd a hordozókat – ha a kisbabánk velünk van, akkor rögtön élesben is –, hanem kölcsönzésre egyaránt lehetőség nyílik, hiszen lehet, hogy a helyszínen éppen nem sikerül úgy alkalmazni a hordozót, ahogyan otthon és nyugalomban szerinted lehetne, a kikölcsönzött darabokkal pedig bátran lehet kísérletezni.