Siófoki programok: Bábel Klára és vendégei

Egy igazán különleges program várja 2016. november 3-án a zenekedvelő siófoki programok szerelmeseit, este 18 és 20 óra között ugyanis a Fő tér 2-es szám alatt megtalálható Kálmán Imre Kulturális Központban, egészen pontosan a Teátrum kávéházban ad nagyszabású koncertet Bábel Klára.

Aki nem tudná, Bábel Klára Magyarország egyik legjobb és legismertebb, többszörös verseny-győztes, valamint Fischer Annie-díjas hárfása, aki Sounds of Bábel címmel egy saját zenei műsort álmodott és valósított meg, illetve indított útjára.

Ez a turné érkezik meg november 3-án Siófokra is, ahol egy olyan nagyszabású koncertet tekinthetnek meg az érdeklődők, amely maximálisan a különleges hárfára, illetve annak speciális hangjára épít, miközben bizonyítást nyer, hogy ez az alapvetően klasszikusnak és különlegesnek vélt hangszer milyen jól megállja a helyét a populárisabb hangszerekkel előadott könnyedebb, popos, már-már rockos stílusnak akár együttesi szinten is.

Bábel Klára az előadáshoz kiváló zenészeket válogatott maga köré, így az előadás során közreműködik majd Kanyó Dávid fuvolán, Fónay Tibor basszusgitáron, valamint Herboly László ütőhangszereken.

A kitűnő zenészek által prezentált koncerteken ennek megfelelően nem csak a klasszikus zenei műfaj legnépszerűbb darabjai kapják majd a főszerepet, hanem piazzollák, örökzöld slágerek, sőt mi több, klasszikus jazz feldolgozások is a műsor részéhez tartoznak.