Siófoki programok: Bagossy Brothers Company a Plázson

Július utolsó hétvégéjén is a legnagyobb bulik központja lesz a Plázs, ahol a siófoki programok részeként még ebben a járvány utáni időszakban is találhatunk megfelelő elfoglaltságot magunknak méghozzá péntektől vasárnapig szinte folyamatosan.

Július 24-én, azaz pénteken este 20:30-tól például Rakonczai Imre tér vissza a Plázsra, méghozzá a Rakonczai Piano produkció részeként. Bár jegyek csak limitált számban érhetők el az eseményre, aki viszont bejut, az garantáltan életre szóló élményeket szerezhet majd magának zongoraszóval és kellemes dallamokkal.

Július 25-én, azaz szombaton aztán több programot is kínál majd a Plázs. A nagyszínpadon például este 19 órai kezdettel a Bagossy Brothers Company érkezik annak érdekében, hogy a fiatal zenekar pályafutása során most először egy fergeteges koncertet adjon a környékbeli rajongóknak.

Ezen felül azonban elég nagy a Plázs ahhoz, hogy egy másik program is fusson párhuzamosan. Szintén július 25-én ugyanis már délután 14 órakor indul a Chill n Cheers névre keresztelt esemény, mely Day & Night név alatt egy igazi lazulós bulizást kínál a Plázsra látogatóknak, méghozzá egy vérbeli beachparty részeként.

A szabad ég alatt megtartandó bulit ráadásul olyan fellépők festik alá zenével, mint Daniel Nike, Andrewboy, Dj Christopher, Janett, R92, NoNameLeft live, Hiboo és Furtee. Napközben ráadásul a Daytime bulit szimpla strandbelépővel bárki meglátogathatja, egy kis technikai szünet után azonban 21 órától indul a Nighttime parti, ami egészen hajnalig kitart majd. Ide természetesen már nem lesz elég a strandbelépő, de ezt a buli hangulata és intenzitása is érzékelteti majd!