Siófoki programok: Balaton Trófea és Fitness Fiesta

Az aktív kikapcsolódás, a sportolás kedvelői is garantáltan megtalálhatják számításaikat június utolsó hetében a siófoki programok részeként, lévén számos különféle sportolási lehetőség közül válogathatnak azok, akik a Balaton fővárosába látogatnak az elkövetkezendő napokban.

Nemzetközi ifjúsági futball bajnokságot rendeznek például június 25. és június 28. között Siófokon, méghozzá a Révész Gáza utcai stadionban, ahol kedd és péntek között zajlanak majd a különféle mérkőzések. A selejtezők mellett a bajnokság néhány kulcsfontosságú meccsét is itt játsszák majd le, így érdemes lesz figyelemmel követni az eseményeket, miközben a mérkőzéseket bárki szabadon megtekintheti majd.

Ha mi magunk is szeretnénk nagyokat sportolni, akkor június 28. és június 30. között látogassunk el a Balaton Hotel Siófokba, ahol Európa legnagyobb Kangoo tábora kerül megrendezésre Fitness Fiesta név alatt, méghozzá teljesen új helyen, illetve ehhez kapcsolódóan vadonatúj köntösben, a SifiJUMPS szervezésében.

A tábor során több száz Kangoo rajongó oldalán fergeteges hangulatban mozoghatunk nagyokat, méghozzá non-stop ugrándozás, hangulat és folyamatos pörgés társaságában. Európa legnagyobb Kangoo tábora ráadásul rengeteg különféle mozgásformával és óratípussal is készül, sőt mi több, nem maradnak a résztvevők sztárvendégek hiányában sem.

A jegyköteles rendezvényen a belépő tartalmazza a szállást, a svédasztalos étkezést, az extra programokon való részvételt, valamint természetesen speciális Kangoo cipők használatát is.