Siófoki programok: Balatoni festménykiállítás a KIKK-ben

Egy igazán különleges festménykiállításra került sor ezen a héten a változatos siófoki programok részeként a Balaton fővárosában, amit minden művészetkedvelőnek kötelezően meg kell tekintenie, ha szeretne megismerni egy rendkívül tehetséges, ám egyelőre még nem túl népszerű kortárs festőt, akit ismerői és kedvelői ma a legnagyobbak között tartanak számon.

Április 6-án, szerdán este 18 órai kezdettel ugyanis a Kálmán Imre Kulturális Központban nyitja meg legújabb festménykiállítását Fekti Vera, aki tematikus alkotásaival és műveivel szeretné megmutatni kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és időseknek egyaránt, hogy milyenek is voltak egykoron a híres balatoni nyarak, és miként látta ő maga a környéken töltött időszakokat.

A Régi idők – Balaton címre keresztelt kiállítás minden egyes festménye egy önálló hangulatot, egy önálló történetet mesél el nekünk, miközben garantáltan mindegyik kép kellemes emlékeket és érzéseket ébreszt majd bennünk, hiszen garantáltan mindannyian őrzünk magunkban egy-egy kedves kis emléket a magyar tengeren töltött nyarakról.

fekti_vera_balaton

Fekti Vera festőművész aktuális kiállítását a Kálmán Imre Kulturális Központ részeként üzemelő Kálmán Imre Emlékházban nyitják meg, ahol a kiállító teremben Fábián László, ismert magyar grafikus művész nyitja meg a tárlatot egy beszéddel, amely során a siófoki Művészeti Iskola jól ismert gitártanára, Bognár-Volenszki Betti is közreműködik.

A Kálmán Imre sétány 5-ös szám alatt megtalálható emlékházba a szervezők mindenkit sok szeretettel várnak, a belépés ugyanis mindenkinek, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ingyenes lesz. A tárlat a későbbiekben több héten át megtekinthető lesz a nyilvánosság számára!