Siófoki programok: Balatuning Futás & Tekerés az Ezüstparton

Megérkezett végre az igazi tavasz, a jó idő, ami ideális alkalom arra, hogy végre kimozduljunk egy kicsit, és újra nekilássunk a testmozgásnak, hiszen a mozgás nem csak bizonyítottan boldogabbá tesz, hanem ezen túlmenően segít alakunk megőrzésében, és súlyfeleslegünk leadásában is.

Ha neked is kedved támadt a napsütésben és a jó időben mozogni egy kicsit, akkor most itt a tökéletes alkalom, hogy mindezt a siófoki programok részeként tedd meg.

Április 15-én délután 17 óra 30 perckor, amikor vélhetően már mindenki végzett a munkával, hazaért az iskolából, nem mellesleg pedig a huzamosabb napsütésnek köszönhetően már az idő is kellemesen meleggé vált, mindenkit szeretettel várnak a szervezők Siófokon, az Ezüstpart Vitorláskikötőben, ahonnan az említett időpontban elrajtol a Balatuning Futás & Tekerés névre hallgató közösségi mozgolódás.

Az esemény lényege, hogy a legtöbb siófoki megmozduljon, és megismerje a mozgás örömeit, megtanulja a mozgás fontosságát, mindezt ráadásul most nem egyedül, hanem egy hasonló céllal rendelkező társaság oldalán lesz lehetőségünk megtapasztalni.

A Balatuning Futás & Tekerés szervezői is azzal reklámozzák közösségi eseményüket, hogy ha mozgásra és egyben jó társaságra vágyunk, akkor feltétlenül el kell látogatnunk az Ezüstparton megtalálható Vitorláskikötőbe, ahol bárki csatlakozhat majd a nagy menethez, amely 1-1,5 órán belül szeretne megtenni beszélgetés, laza tempóban egy kellemes 8 kilométert az előre kijelölt útvonalon.

A menethez természetesen nem csak futócipőben lehet jelentkezni, sőt a szervezők örülnének is annak, ha esetleg kerékpárosok, görkorcsolyások, esetleg futóbiciklisek és gördeszkások is csatlakoznának.