Siófoki programok: Balázs Fecó exkluzív nagykoncert

Rendkívül különleges eseményre kerül sor nemsokára a Balaton fővárosában, lévén a siófoki programok részeként egy igazi magyar zenészlegenda, Balázs Fecó érkezik egy exkluzív nagykoncerttel, aminek az exkluzivitását leginkább az adja, hogy a szólópályán is nagy sikert elért zenész manapság rendkívül ritkán lép színpadra, tehát gyakorlatilag csak kivételes alkalmakkor.

Ilyen kivételes alkalom lesz ez a siófoki koncert is, hiszen ez lesz az egyetlen olyan vidéki nagyzenekaros élő koncert 2019-ben, amit Balázs Fecó tolmácsol, és azt is különleges helyszínen, a SzínParton tekinthetik meg az érdeklődők. A résztvevőknek tehát egy garantáltan sokatmondó, emlékezetes és jelentős élmény lesz majd a híresség fellépése, aki az Érints meg még egyszer… címet adta a fellépésnek, mely többet mond minden szónál. Sőt mi több, Fecó exkluzív vendégeket is hoz Siófokra, így biztosan láthatjuk majd a színpadon Keresztes Ildikót és Szűcs Antal Gábort is. A koncert augusztus 16-án este 21 órakor veszi kezdetét, és várhatóan két teljes órán át tart majd. Eső esetén az előadás augusztus 22-én, 21 órakor kerül pótlásra. A koncert belépőjegy ellenében lesz megtekinthető, melynek visszaváltására kizárólag akkor kerülhet sor, ha az első és az esőnapos előadás is elmarad.

Amennyiben szeretjük a humort, és különösen a magyar stand up comedy ismert alakjait, akkor augusztus 17-én, azaz most szombaton este 20:30-tól érdemes lehet ellátogatni a siófoki Jókai parkba, ahol a Kálmán Imre Szabadtéri Színpadon a Dumaszínház két ismert és elismert humoristája tart majd előadást. Ők Aranyosi Péter és Beliczai Balázs lesznek, akik garantáltan mindenki arcára mosolyt csalnak majd a helyszínen!