Siófoki programok: Balázsovits Edit és a NőComment! band koncert

Igencsak rendhagyó élményeket szerezhetnek maguknak július utolsó hetében azok, akik a siófoki programok részeként szeretnének kikapcsolódni egy kicsit, hiszen a nagyszerű zenés előadások mellett még filmes kikapcsolódás is várja a kicsiket és a nagyokat.

Július 28-án, azaz kedden este 19 órai kezdettel például ismét folytatódnak a Belváros Estek a KIKK belső udvarán, aminek részeként a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kisegyüttese érkezik ismét a városba, egy teljesen új programmal, Farkas Pál karmester vezényletével, valamint Simon Boglárka és Pánczél Klaudia szopránok, illetve Jenei Gábor tenor előadásával.

A filmkedvelők sem maradnak majd elfoglaltság nélkül a héten, hiszen a nagy érdeklődésre való tekintettel nyár végéig folytatódik a Nyáresti Filmklub az Udvarban, avagy a Kálmán Imre Kulturális Központ nyitott belső helyiségében, ahol minden szerdán, így július 29-én este 20 órától is lehetőségünk nyílik megtekinteni egy izgalmas vígjátékot.

A hét egyik legkülönlegesebb eseményére azonban július 30-án kerülhet majd sor, csütörtök este 19 órától ugyanis Balázsovits Edit és a NőComment! band lesznek a Belvárosi Zenei Estek vendégei, fellépésüket pedig este 19 órától mindenki teljesen szabadon megtekintheti a KIKK előtti téren felállított nagyszínpadon.

A különleges formáció egy igazán különleges társulás eredményeként született meg, aminek részeként a Jászai Mari-díjas színésznő megmutatja, hogy mekkora hangtartománnyal rendelkezik abban az esetben, ha éppen jazz zenészekkel kell együtt játszania, hiszen nemcsak a színészkedéshez ért, hanem a hangterjedelme is a helyén van.