Siófoki programok: Bellápierre Beauty Weekend május 21-én

Május 21-én, avagy éppen az előttünk álló hétvégén kerül megrendezésre a siófoki programok részeként a Balaton fővárosában a Bellápierre Beauty Weekend, amelynek részeként szombaton 10-től este 20 óráig minden a szépségápolásról szól majd .

A Beauty Weekend részeként mindenkinek lehetősége lesz arra, hogy Magyarország elsőszámú, Szépséd-díjat is bezsebelt sminkmárkájával készíthesse el saját sminkjét.

Az eseményen felvonul majd ennek megfelelően a Bellápierre Cosmetics összes prémium minőségű dekorkozmetikuma, amelyek mindegyike 100 százalékban természetes ásványi anyagól kerültek megvalósításra, ezáltal mentesek a hipoallergénektől, a káros parabénektől, de nem tartalmaznak mesterséges anyagokat és összetevőket sem, ezáltal még azok is használhatják, akiknek kifejezetten érzékeny a bőrük.

Az esemény részeként bárki megtanulhatja, hogy milyen trükkökkel sminkelheti magát változatosan a hétköznapokban, és milyen színek állnak jól neki a leginkább, hovatovább milyen rúzzsal vagy alapozóval hozhatja ki magából a legtöbbet, és miként pirosítson megfelelően úgy, hogy az a legelőnyösebb legyen a számára.

Az eseményen két különféle program is vár majd a látogatókra, amelyek közül az első a Sminkelj velünk! címre keresztelt másfél órás sminktanácsadás, amelynek részeként egy igazi sminkes segít elkészíteni mindenkinek egy hagyományos nappal is és egy alkalmi sminket.

A második program a Cherchez la femme! névre hallgat, amely egy 120 perces kényeztető program, amelynek részeként nem csak a sminkedet, hanem a frizurádat is megcsinálja egy igazi mestersminkes és mesterfodrász, majd ezen túl még fotót is készítenek rólad és az új külsődről, hogy egy valóban örök emlékként maradjon meg számodra mindez.