Siófoki programok: belső erő meditáció

A különleges siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére az előttünk álló héten, avagy február utolsó hetében sem kell attól tartanunk, hogy esetleg unatkoznunk kellene a Balaton fővárosában, sőt mi több inkább lehetőségünk nyílik megfelelő körülmények között elbúcsúztatni a telet, és felkészülni a tavasz fogadására.

Február 21-én, délután 18 és 20 óra között ugyanis Siófok – Kilitiben, a Vadvirág utca 12-es szám alatt ismét lesz belső erő meditáció, aminek jóvoltából mindenkinek lehetősége nyílik felkészítenie magát a tavaszra, ezáltal számba venni tartalékait és aktivizálni a belső erőforrásokat.

A meditáció során ugyanis egy egészen speciális vizualizációs technikával és a négy elemmel történő úgynevezett imaginációs folyamat által lehetőségünk nyílik ráhangolódni a bennünk szunnyadó erőre, hozzákapcsolódni, megérteni, megérinteni, meríteni belőle és dolgoznunk vele. Mindehhez hozzátartozik, hogy a meditációval feloldjuk belső korlátainkat is, hogy lehetőségünk nyíljon a belső erők folyamatos áramoltatására.

A meditáció ugyanis képes ötvözni a relaxáció, az elmélyülés, a belső utazás, valamint a vizualizáció, hovatovább az imagináció által alkalmazott és használt eszközöket is. A foglalkozás során ennek köszönhetően lehetőséget nyit arra is, hogy elengedjük a bennünk lakó nehézségeket, és lehorgonyozzunk néhány új mintát egy jobb élet reményében.

A Hetednapi Adventista Egyház szervezésében most kedden, avagy február 21-én – este 18 és 20 óra között – is megrendezésre kerül A biblia hatása az egyénre és a világra címre keresztelt előadás, aminek jóvoltából lehetőségünk nyílik arra, hogy szakrálisan is feltöltődjünk.

A Siófok, Március 15 park 2-es szám alatt megtalálható Vak Bottyán Általános Iskolában így Horváth Gábor, Tóth Sándor és Bánhidi Tibor lelkészek, illetve bibliaoktatók előadásában ezúttal a Miért pont a Biblia? – valóban Isten szava? című, már így is sokatmondó prezentációt tekinthetjük meg.