Siófoki programok: belső erő meditáció

A különleges és nyugtató hatású siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére újabb különleges eseményre kerül sor a Balaton fővárosában, aminek részeként bárki lehetőséget kap arra, hogy kipróbálja milyen érzés meditáció útján uralnia a belső erejét. A 2017. január 21-én, Siófok-Kilitiben, a Vadvirág utca 12-es szám alatt ugyanis egy szakavatott terapeuta részeként speciális belső erő meditációra kerülhet majd sor.

Lassan elhagytuk a téli hónapok felét, ezáltal itt az idő, hogy elkészülhessünk a tavasz fogadására, ezzel egyetemben pedig a teljes megújulásra. Ehhez szükséges, hogy számba vehessük tartalékainkat, miközben aktivizáljuk a belső erőforrásainkat.

Ehhez nyújt segítséget a belső erő meditáció, amely egy speciális vizualizációs technika során lehetőséget biztosít arra, hogy imaginációba lépjünk a négy belső elemmel, miközben ráhangolódunk a bennünk szunnyadó erőre, amihez hozzákapcsolódva lehetőséget kapunk arra, hogy dolgozzunk vele. Ha mindezt sikerül elérnünk, feloldhatjuk saját gátlásainkat és blokádjainkat, amelyek problémát okoztak korábban belső erőnk folyamatos áramoltatásában.

A meditáció képes ötvözni a relaxáció, az elmélyülés, a belső utazás, a vizualizáció, valamint az imagináció minden eszközét, miközben a foglalkozás hozzájárul ahhoz, hogy megengedések és eszmélések révén elengedjük az eddigi problémáinkat, és lehorgonyozhassunk az újabbaknak. Minderre 2017. január 21-én, délután 18 és este 20 óra között kerülhet sor, minden esetben előzetes regisztrációval, hiszen a férőhelyek száma erősen korlátozott.