Siófoki programok: Belvárosi Betyárok gyerekkoncert és Életkezdet foglalkozás

Miután a vírushelyzet után lassacskán újraindult az élet, a siófoki programok szervezői természetesen a gyerekeket sem hagyják ki a sorból, ezáltal több elfoglaltság közül is válogathatnak majd maguknak az apróságok.

Július 6-án, azaz hétfőn este 19 órától például érdemes lesz ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarára, ahol szabad levegőn, egymástól szellős távolságra élvezhetik majd kicsik és nagyok egyaránt a Belvárosi Betyárok előadását, mely a Vakációs Gyermek Koncertek eseménysorozat részeként kerül megrendezésre.

Az Autó, alagút címet kapott előadás részeként a zenekar szívből, vidámságból és merő szórakozásból készített annak idején néhány dalt, és ez a motivációjuk azóta is megmaradt, méghozzá egy önfeledt és kötetlen muzsikálással kiegészítve, mely mára egy három lemezt megélt, rengeteg utazó, és saját produkcióval rendelkező zenekarrá tette a Belvárosi Betyárokat.

A fellépés során garantált, hogy az apróságok interaktív keretek között kapcsolódhatnak ki, ezáltal a nevetés és a szórakozás mellett rengeteget tanulhatnak is az apróságok, de ezek a dalok egyszerre szólnak a felnőttekhez is. A koncert természetesen mindenkinek teljesen szabadon látogatható.

A többhónapos kihagyás után végre újraindulnak az Életkezdet foglalkozások is Siófokon! A Hordozós klub első találkozójára július 7-én, azaz kedden délelőtt 9:30-tól egészen 11:30-ig kerül sor, méghozzá a jó idő és a vírushelyzetre való tekintettel a Rózsa utcai játszótéren.

A program ugyan ingyenes, de eső esetén természetesen elmarad, ellenben jóidőben a kismamák és a kisbabák egyaránt rendkívül hasznos és tanító célzatú esemény részeseivé válhatnak, ahol elsajátíthatják a hordozás minden csínját-bínját, tapasztalatokat cserélhetnek egymással, ismerkedhetnek a többi szülővel és kimozdulhatnak otthonról egy kicsikét.