Siófoki programok: Belvárosi Estek és Moziklub a KIKK belső udvarán

A járványhelyzetre való tekintettel, illetve puszta elővigyázatosságból leginkább a Kálmán Imre Kulturális Központ szabadtéri belső udvarán várják idén nyáron izgalmas elfoglaltságok a siófoki programok kedvelőit, ahol kellő távolságtartás és biztonságos körülmények között szórakozhatunk.

Ehhez kínál megfelelő alternatívát a Belvárosi Estek névre keresztelt eseménysorozat, valamint az újra elinduló siófoki Moziklub, melyek legalább a nyár végéig kellő elfoglaltsággal szolgálnak majd nekünk, ha nem változik a helyzet.

A Belvárosi Estek részeként a KIKK belső udvarán például augusztus 25-ig bezárólag minden egyes kedden a Dunakeszi Szimfonikus Zenekar kisegyüttese látogat el Siófokra annak érdekében, hogy hétről-hétre új programmal, új dalokkal, ezáltal új élményekkel lássák el a zenekedvelőket.

A Farkas Pál karmester segítségével kivitelezett koncert szólistái Simon Boglárka és Pánczél Klaudia szopránok, valamint Jenei Gábor tenor lesznek, akik óriási hangjukkal igyekeznek majd színesíteni minden kedd este színvonalát. A koncerteket az érdeklődők teljesen szabadon látogathatják!

Aki a zene helyett inkább a filmeket kedveli, augusztus 26-ig bezárólag minden szerdán mozi estet is tartanak a Kálmán Imre Kulturális Központ udvarán. A Nyáresti Filmklub névre keresztelt esemény ezen a héten, pontosan július 22-én indul majd, aminek részeként jó idő esetén minden szerdán ismert külföldi filmvígjátékokkal várják a szervezők az érdeklődőket.

A pontos programokról, illetve a vetítési időpontokról mindenki tájékozódhat a Kálmán Imre Kulturális Központ Facebook oldalán, illetve az intézmény előcsarnokában. A filmvetítések a koncertekkel egyetemben teljesen ingyen látogathatók!