Siófoki programok: Belvárosi Siófolk Estek

Augusztusban sem maradnak izgalmas esti elfoglaltságok nélkül a siófoki programok szerelmesei, akik augusztus 2-tól kezdődően egészen a hónap végéig, augusztus 23-ig bezárólag minden esete izgalmas folk-koncertek részeseivé válhatnak a Kálmán Imre Kulturális Központ előtt megtalálható téren.

Az ingyenes rendezvényekre idén már hungarikumként tekintenek a városba látogató vendégek, akik többnyire az autentikus néptánc és a népzene miatt látogatnak el a kérdéses eseménysorozat estéire, a Siófolk Fesztivált ugyanis már évek óta a hagyományok, a magyar folklór sajátosságainak megőrzése érdekében rendezik meg.

Ennek megfelelően a város egyik legszebb környékén, igazán pompás és elragadó hangulatban, illetve környezetben élvezheti bárki a legszínvonalasabb népzenei produkciókat, méghozzá egész hónapon át, a kijelölt nyáresti időpontokban.

Ennek részeként az első koncertre 2016. augusztus 2-án, kedden kerülhet majd sor, aminek részeként a Gajdos zenekar ad koncertet este fél 9-től, majd a folytatásban augusztus 4-én a Gyöngyhalász együttes produkcióját tekinthetik meg az érkezők.

A sorban a következő aztán augusztus 9-én a Zuboly zenekar lesz, majd augusztus 11-én Szalóki Ágitól láthatunk egy szokásosan minőségi és felejthetetlen előadást a siófoki Fő téren. Ezzel azonban még nem ér véget a Siófolk Fesztivál, lévén augusztus 16-án a Balaton Táncegyüttes átfogó néptáncos műsorát tekinthetünk meg az érkezők, míg az egész eseménysorozatot teljes egészében a CimbaliBand együttes zárja majd le augusztus 23-án.

A koncerteket változatos kísérőprogramok jellemzik majd, miközben további pozitívum, hogy minden egyes előadást bárki ingyenesen látogathatja majd.