Siófoki programok: Biciklitúrával egybekötött pálinkafőzde látogatás

A pompás időre való tekintettel október 13-án, azaz most szombaton egy újabb biciklitúrára kerül sor a siófoki programok részeként, ezáltal délután 14 és 17:30 között a résztvevők kerékpárral tekerhetnek át a Zamárdiban megtalálható Gyümölcs Wellness Központba, hogy ott találkozhassanak Pach Gáborral, a pálinka fenegyerekével.

A pálinkafőzde felkeresése egy egész délutánt átölelő családi program, melyre gyermekeinket is bátran elvihetjük, lévén míg a felnőttek megismerhetik a pálinkakészítés rejtelmeit, az apróságok a kertben falatozhatnak a friss gyümölcsből és a kerti játszótéren szaladgálhatnak nagyokat, ha maradt még energiájuk a nagy tekerés mellett.

A biciklitúrára 13:45-kor lesz gyülekező Siófok Fő Terén a Tourinform irodánál, közvetlenül a Víztorony mellett, majd miután mindenki megjelent, 14 órakor elindul a menet Zamárdiba, ahová legkésőbb 15 órára mindenki meg is érkezik, így ekkor indul el a helyi Gyümölcs Wellness Központ felfedezése. A felnőttek lehetőséget kapnak itt megkóstolni egy kis friss pálinkát, míg a gyermekeket szörpös üdítőital várja. Pach Gábor, a pálinka fenegyerekének előadása és ismertetője után az érkezők bátran vásárolhatnak a helyben készített termékek közül, majd 17 órakor várható az indulás vissza Siófokra.