Siófoki programok: Bogár Muzsika és gyermekjóga

A siófoki programok felelősei 2019-ben sem hagyják, hogy az éppen vakációjukat töltő gyermekek unatkozzanak a városban, ennek megfelelően a legkülönfélébb elfoglaltságok várják a kicsiket és a nagyokat augusztus első hetében is.

Augusztus 6-án, azaz most kedden este 19 órától például a Bogár Muzsika zenekar látogat el a Balaton fővárosába, akik már koncertjük címével jó előre jelzik, hogy az esemény részeként minden korosztályhoz szólni szeretnének.

A Hangicsálás 1-99-ig ugyanis valóban egy olyan előadás, melyet mindenki élvezhet, aki szereti a világzenét, és megmaradt benne valamennyi a gyerekkor önfeledt gondtalanságából. A magyar zenei palettán kifejezetten egyedülállónak tekinthető formáció megálmodója Pintér Mónika zenepedagógus volt, aki gazdag pályafutásának jóvoltából összerakott egy zenés-mondókat foglalkozásokra épülő előadást.

Az interaktív koncerten ennek megfelelően felcsendülnek majd a legismertebb mondókák és gyerekdalok, de találkozhatunk saját szerzeményekkel is, melyek gondosan meghangszerelt formában, igényesen kerülnek tálalásra. A koncert teljesen ingyen látogatható bárkinek, sőt mi több, ugyanezen a napon este 18 és 21 óra között a Levendula Játszóház és Alkotóműhely kézműves foglalkozással, valamint népi játszótérrel várja az érdeklődőket.

A sikeres júliusi időpontok után tovább folytatódik Siófokon a Gyermekjóga és kézműves foglalkozás tábor, mely főként 4-9 éves gyermekeket szólít meg, és turnusonként legfeljebb 10 fővel várja a kicsiket a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában augusztus 5. és augusztus 9. között, délelőtt 8:30 és 16 óra között. Akinek esetleg nem jut hely a mostani táborban, a nyár folyamán még egy alkalom árható augusztus 12. és augusztus 16. között.