Siófoki programok: Boggie és Popper Péter Piano koncertek

Nem unatkoznak majd augusztus második hetében a siófoki programok kedvelői abban az esetben, ha kedvelik a különleges zenei produkciókat, lévén rengeteg sajátos előadás közül válogathatnak az előttünk álló napokban.

Augusztus 12-én tovább folytatódik például a Majestic Sounds hangverseny-sorozat a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomban, ahová Teleki Miklós, az esemény megálmodójaként ismert Artisjus-díjas orgona- és zongoraművész a legkülönlegesebb zenei produkciókat hívta el. Most hétfőn Alföldy-Boruss Csilla orgonaművész érkezik a városba egyenesen Budapestről, produkcióját pedig Alföldy-Boruss Eszter fuvolaművész támogatja meg.

Tovább folytatódnak a héten a Belvárosi Zenei Estek is, augusztus 15-én este 20 órakor ugyanis Boggie érkezik a siófoki Fő térre. Csemer Boglárka, az ismert magyar énekes-dalszerző teljes zenei társulatával érkezik a nyár fővárosába, ezáltal ismert magyar zenei tehetségek társaságában olyan energiákat szabadítanak majd a nézőkre, hogy a koncerten nemcsak mindenki magára ismerhet majd, hanem ezen felül úgy érezheti, hogy azok egyenesen megszólítják az embert. A dalokban ráadásul a legkülönfélébb zenei stílusok hallatszódnak majd ki, ezáltal a pop és a jazz mellett gyakran felbukkannak benne francia sanzonhatások, sőt a klasszikus zenéből és a világzenéből is sokszor merítenek a dalok, melyek a szövegek terén személyes történeteket és megtapasztalásokat mesélnek el a társadalomkritika mellett, így még többen magukra ismerhetnek bennük.

Ha szívesebben néznénk Boggie helyett egy zongorás-énekes előadást, akkor augusztus 15-én este 19:30-tól a Víztükörben a helyünk, ahol a Popper Péter Piano & Voice előadását élvezhetjük majd, a rá jellemző stílussal és előadásmóddal kiegészülve.