Siófoki programok: Bölcsek iskolája a KIKK-ben

Aki szeretné fejleszteni magát a lelki érettség és a lelki tudás tekintetében, az a siófoki programok részeként egy igazán különleges esemény részesévé válhat december 1-jén este 18 órai kezdettel a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében, ahol a Bölcsek iskolája előadás részeként egy igazi különlegesség vár ránk.

Görög Ibolya protokoll szakértő ugyanis a Balaton fővárosában tart előadást az Európaiságról, a hitelességről és a protokollról, miközben megosztja velünk a sírig tartó tanulás alapköveit, méghozzá egy rendkívül színes előadássorozat részeként, ami nem csak az általános ismeretszerzésről szól.

Hogy ki az a Görög Ibolya? Nevét talán kevesen ismerik, de 12 éven át a Miniszterelnöki Hivatalban volt protokollfőnök, és nem kevesebb, mint hat könyve jelent már meg a téma kapcsán, de rengetegen hallhatták már a nevét előadási miatt, melyekkel jelentős nevet szerzett magának az üzleti életben.

Az általa tartott előadások érdekessége, hogy rengeteg hasznos tanácsot ad a hallgatóságnak, pláne a felnőtté válás legnehezebb szakaszaiban, mint amilyen például egy állásinterjú, az első munkanap egy új helyen vagy éppenséggel az általános tudnivalók ahhoz, hogy miként kell beilleszkedni a társadalomba. Sikeres lenni ugyanis Ibolya szerint csak az tud, akit befogadnak, mert akit befogadnak, azt ki is tudnak emelni.

Az előadás a Balatoni Népfőiskola programsorozat részeként érkezik el Siófokra, mely havi rendszerességgel kínál kortól és nemtől függetlenül kellemes és tartalmas időtöltést a tanulásra vágyóknak, legyen szó tényleges tudásanyagról vagy lelki felfrissülésről.

FIGYELEM: a rendezvény a koronavírus-járvány miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmarad!