Siófoki programok: Boldogságklub, avagy a boldogság tanulható

Újabb különleges és egyben rendkívül hasznos siófoki programok részeseivé válhatnak azok, akik október 26-án ellátogatnak a BRTK könyvtárba, ahol Boldogságklub néven bárki megtanulhatja, hogy miként is kell igazán boldoggá válnunk a mindennapokban.

A mindennapi szürkeségben robotoló emberek gyakran megfeledkeznek arról, hogy az élet igazi értelme nem az, hogy mindig legyen pénzünk, vagy hogy éppenséggel sok pénzünk legyen, sokkal inkább az, hogy boldogok lehessünk a mindennapokban.

Ezt sokan és sokféleképpen tudják elérni, de a BRTK könyvtárban megrendezésre kerülő Boldogságklub részeként most bárki megtanulhatja legalább az alapjait annak, hogy miként érhetik el a boldog mindennapokat.

Az előadás során nem csak felnőttek, hanem gyermekek is részesülhetnek a tudásból, ennek megfelelően a problémás lurkók is támpontokat gyűjthetnek – akár szüleik révén, közvetetten is – ahhoz, hogy miként érhetnek el a későbbiekben egy kiegyensúlyozott életet.

A nemzetközi Boldogságprogram részeként megrendezett Boldogságklub az ország több településén is elérhetővé vált, így most végre Siófok lakossága, illetve a Balaton fővárosába látogatók is megismerkedhetnek a boldogságtudománnyal, avagy a pozitív pszichológiával, a legnépszerűbb boldogságkutatókkal, illetve az ezekhez kapcsolódó legfrissebb kutatási eredményekkel.

A Boldogságklub segítségével bárki megtanulhatja, hogy miként lehet boldog a mindennapokban, milyen apró trükkök és praktikák vezethetnek el a tökéletes egyensúlyhoz, és mivel a makulátlan boldogság kulcsa mindig a környezetünkben rejlik, ezáltal megtanulhatjuk azt is, hogy miként vihetjük be a családba, vagy éppen a munkahelyünkre a kiegyensúlyozott boldogságot.