Siófoki programok: Bor és Kenyér Ünnepe a Hajóállomáson

Idén már hagyományos formában, sokadik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki Hajóállomáson a Bor és Kenyér Ünnepe névre keresztelt esemény, aminek részeként a környék egyik legnagyobb nyári fesztiváljának lehetünk részesei.

A kifejezetten augusztus 20. köré épülő esemény kihasználja a hosszú hétvégéből fakadó szabadságolást, ennek megfelelően augusztus 16. és augusztus 20. között rengeteg változatos esemény és zenei program részeseivé válhatunk. Ennek megfelelően az állandó kísérő rendezvények mellett, mint amilyenek a különféle gasztronómiai lehetőségek, a kirakodóvásár és a gyerekprogramok, minden délután és este a zene kapja a központi szerepet. Így lesz ez más augusztus 16-án, azaz most pénteken este 20 órakor is, amikor a Blokk Együttes fellépésének örülhetnek az érdeklődők, míg augusztus 17-én, azaz szombaton délután 18 órakor a Hajdú Klára Akusztik, 20 órától pedig Zolbert és Takács Nikolas ad fergeteges koncertet a Hajóállomáson.

Augusztus 18-án, azaz vasárnap délután 17:30-tól aztán a Jazzmin lép színpadra, hogy este 20 órakor a Belmondo zárja a napot, míg másnap, azaz augusztus 19-én a Tamási fúvószenekar, illetve este az Andorai Péter & The Graceband lesznek láthatók. A legmozgalmasabb nap természetesen augusztus 20. lesz, amikor már délután 16 órakor elindulnak a színpadi programok. Előbb a Balaton Táncegyüttes lép színpadra, aztán másnap Kenyérszentelés lesz, 17:30-tól pedig Táncház, majd este a 100 Tagú Cigányzenekar lép színpadra. Mindezt 21 órától tűzijáték koronázza meg. Az esemény teljesen szabadon látogatható, mindemellett pedig a kutyabarát rendezvények sorát erősíti.