Siófoki programok: Cey-bert Róbert könyvbemutató és tárlatvezetés a Kálmán Imre Emlékházban

Amennyiben kedveljük a kultúrát, és szívesen részt vennénk a siófoki programok részeként néhány kapcsolódó eseményen, akkor november harmadik hetében több izgalmas lehetőség közül válogathatunk majd magunknak.

November 18-án, azaz hétfőn este 18 órai kezdettel Cey-bert Róbert érkezik a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárába (Siófok, Fő tér 2/A.) annak érdekében, hogy az érdeklődők számára bemutassa legújabb kötetét, mely A székely hadosztály címmel jelent meg.

A már címében is beszédes kötet a Szabadság trilógia második részeként a történelemkönyvekből ismert legendás Székely hadosztály történetét dolgozza fel nekünk, a főszerepben valódi eseményekkel, illetve igazi hősiességgel.

Ha érdekel minket a történelem művészi oldala is, akkor most itt az idő, hogy a siófoki programok részeként ellátogassunk a Kálmán Imre Emlékházba (Siófok, Kálmán Imre sétány 5.), ahol november 20-án, azaz most szerdán délután 15 órától nyílt tárlatvezetés várja majd az érdeklődőket.

A tárlat minden korosztály számára erősen ajánlott, főleg abban az esetben, ha szeretnénk megismerkedni Kálmán Imre, a legendás siófoki operett író életútjával, noha az emlékház állandó kiállításai mellett az időszakos tárlatok egyaránt teljesen ingyen látogathatók lesznek most.

Tehetséggel sáfárkodók címmel Hűvösvölgyi Ildikó vendégszereplésével lehetünk részesei a héten, napra pontosan november 22-én egy különleges kulturális programnak, melynek részeként arra a kérdésre kaphatunk választ, hogy mivel foglalkozik szabadidejében egy művész.

A Backstage kávézóban este 18 órai kezdettel induló eseménysorozat részeként Sáfár Mónikától és Hűvösvölgyi Ildikótól első kézből kaphatunk választ kérdéseinkre, miközben lesz egy óra zene, ének, hangszer, verselés, sőt még titkok is, méghozzá tartalmat és értéket közvetítve a látogatók számára.