Siófoki programok: Charlie koncert

A magyar könnyűzenei élet kedvelőinek feltétlenül érdemes lesz augusztus 15-én, azaz most szerdán ellátogatnia a Jókai Parkba, ahol a siófoki programok részeként Charlie, a Liszt Ferenc-díjas előadóművész, a magyar dallamos jazz egyik koronázatlan királya lép a Kálmán Imre Szabadtéri Színpad deszkáira.

Charlie a Generál és a legendás Pannonia Expressz egykori frontembereként már a kilencvenes évek óta van szólópályán, azóta pedig mindmáig óriási népszerűségnek, valamint a közönség feltétlen szeretetének és rajongásának örvend. Augusztus 15-én, avagy a siófoki szabadtéri színpadon jól összeszokott zenekarával, a Charlie Banddel láthatjuk majd fellépni, mely sok évtizedes múltra visszatekintő zeneoktatókat és elismert zenészeket vonultat fel. A színpadon így az egyedi hangú énekes mellett ott lesz László Attila gitáron, Lattmann Béla basszusgitáron, Póta András dobokon, Halász János billentyűs hangszereken, valamint Csiszár Péter szaxofonon.

A jazz, a rock, a soul és a funky stílusok egyedi ötvözetét játszó Charlie szokásához híven egy feledhetetlen estét ígér közönségének, a főszerepben az általa valaha előadott és megírt legnagyobb slágerekkel, melyek az elmúlt közel öt évtizedét jellemezték. A koncert esetleges rossz idő esetén augusztus 21-én, kedden este 21 órakor kerül pótlásra.