Siófoki programok: Családállítás és művészeti album bemutató

Újabb izgalmas események várnak azon siófoki programok kedvelőire, akik október második hetében a városban tartózkodnak majd, ezáltal az embereknek lehetőségük nyílik még válogatni is az egyes események között.

2016. október 13-án, délután 17 és 19 óra között például egy rendhagyó könyvbemutatóra kerül sor a Fő utca 55. szám alatt megtalálható Lógó Üveg Kult Kocsmában, ahol a Ki fejti meg a titkát? című művészeti album bemutatójára kerülhet sor.

Az album a legjobb magyar költök és festők legszebb Balatonhoz köthető műveit gyűjtötte össze, ami egy igazán rendhagyó kompiláció lett Zentai Gabriella részéről, akit Veszeli Lajos, Balaton-díjas festőművész kérdez majd ki a könyv hátteréről.

Az eseményen versmondás, dalok előadása és képvetítés is lesz annak érdekében, hogy életre keltésre kerüljön a könyv tartalma, így verset mond Karancz Katalin színművész, avagy a Kálmán Imre Műhely művészeti vezetője, és dalokat ad elő Kreizinger Tibor, a Kálmán Imre Műhely énekese.

Egy igazán különleges esemény vár a siófoki programok kedvelőire október 16-án, délelőtt 10 és délután 16 óra között a Molnár István utca 12-es szám alatt is, ahol sor kerülhet a következő csoportos családállításra.

Az eseményre előzetesen e-mailben vagy telefonon lehet jelentkezni, aminek során meg kell jelölni a szervezők számára, hogy egy saját témával érkezünk, és állítani szeretnénk, vagy csak bámészkodóként, a többiek munkáját támogató személyként akarunk részt venni a helyszínen.

Ha állítóként érkezünk, lehetőségünk nyílik konkrét problémák feltárására és megoldására, segítőként pedig ezek megértését, feloldását kezdeményezhetjük majd.