Siófoki programok: Csányi Sándor önálló estje a SzínParton

A különleges színházi előadások kedvelőinek legnagyobb örömére, a siófoki programok részeként végre Csányi Sándor is ellátogat a Balaton fővárosába, hogy önálló estjével szórakoztassa a színjátszás megszállottjait.

Az augusztus 10-én este 21 órakor a siófoki SzínParton megrendezésre kerülő esemény – eső esetén másnap, augusztus 11-én, ugyanebben az időpontban lesz a pótlás – egy a modern világban meglepően gyakori problematikát állít a főszerepbe, méghozzá több személyiség színpadra vitelével.

Ez a probléma pedig nem más, mint a férfiak és a nők kapcsolata! Mi történik például akkor, ha egy férfi a szülőszobán döbben csak rá arra, hogy képtelen bánni a gyermekekkel, sőt mi több, a nőkkel sem találja a közös hangot? Miért a férfi a hibás, ha a nők rosszat álmodnak, vagy ha éppen őszintén válaszolnak arra a kérdésre, hogy fogytak-e? Szabad-e, egyáltalán érdemes-e egy friss házaspár férfitagjának vezetési tanácsokat adni friss jogosítvánnyal rendelkező arájának? Vagy a legjobb: elérkezik egyszer az a pont egy nő életében, amikor azzal áll a férfi elé, hogy köszöni szépen, de éppen elég cipője van, és nem szeretne újat vásárolni?

Sok-sok kérdés, sok-sok rejtély, akárcsak az, hogy miért dobban meg mégis a férfi szíve, ha a nő belép a szobába? Nem, Csányi Sándor előadásából ezekre a kérdésekre nem kapunk válaszokat, hiszen ezekre a kérdésekre talán nincs is megfelelő válasz, azonban a színész egyszemélyes vígjátékában nyolc különféle karaktert formál meg annak érdekében, hogy humoros helyzetekben feszegesse a témát, melyek között néhányban talán még magunkra is ráismerünk. A párkapcsolat, az együttélés szépségei és nehézségei, egy részletben, 80 percben, szünet nélkül.