Siófoki programok: Cseh Tamás emlékest a KIKK-ben

Különleges megemlékezésre kerül sor augusztus első hétvégéjén a siófoki programok részeként, hiszen a Kálmán Imre Kulturális Központban egy sajátos Cseh Tamás Emlékest várható augusztus 7-én este 19 órai kezdettel.

Az Átlátszó víz legyen címre keresztelt Cseh Tamás Emlékest részeként az ismert zenész legnagyobb slágerei és legismertebb örökzöldjei kapják majd a főszerepet, méghozzá Hegyi Norbert és Joós Tamás előadásában, akik maximális tisztelettel nyúltak a mester hagyatékához.

A két előadó már 2013-ban elhatározta, hogy Cseh Tamás születésének 70. évfordulója alkalmából emlékesteket rendeznek. AZ első annak idején az Ascher Oszkár Színházban került bemutatásra, az azóta eltelt évek alatt pedig már több mint 100 alkalommal láthatta a közönség ezt a különleges előadást az ország több pontján.

A műsor részeként kifejezetten autentikus formában ismerhetjük meg Cseh Tamás legjobb dalait, ami az előadók miatt nem meglepő! Joós Tamás például évtizedek óta járja már az óvodákat, iskolákat és művelődési házakat különféle előadásokkal, de neki köszönhetjük a Magyar Énekmondók Találkozóját is.

Hegyi Norbert ezzel szemben rendez, játszik, muzsikál és az Ascher Oszkár Színház oszlopos tagja, akit főleg a budapesti közönség ismerhet jobban. Zenészként jól ismert a Tökéletes helyettesek című Kispál és a borz tribute zenekarból, színészként pedig a Paravariete című Tasnádi István darabból lehet ismerős, ahol Csákányi Eszterrel játszott együtt.