Siófoki programok: Csernus doki Siófokon

Amennyiben szeretjük a mélyen megérintő, filozofikus és pszichológiai éllel, valamint magvas gondolatokkal átitatott előadásokat, abban az esetben érdemes lehet ellátogatni a siófoki programok részeként most szerdán megrendezésre kerülő Csernus doki-féle előadásra a Balaton fővárosába.

A Csernus doki Siófokon alcímen futó eseményre 2017. március 14-én, avagy most szerdán kerülhet majd sor a Siófok, Fő tér 2-es szám alatt megtalálható Kálmán Imre Kulturális Központban, ahol az ország egyik, ha nem a legismertebb pszichológusa egy interaktív előadást tart az egybegyűltek számára.

Az előadás témája a Se veled, se nélküled, aminek részeként dr. Csernus Imre a mai párkapcsolatok nehézségeiről és buktatóiról szeretne egy filmvetítéssel egybekötött előadást tartani az érkezők számára, ezáltal akár szeretnénk megelőzni a bajt, akár már kialakult a probléma, érdemes lehet ellátogatni mindenkinek a szokásosan tartalmasnak ígérkező estre. Az előadásra a kapunyitás 18:30-kor lesz, a kezdésre pedig 19 órakor kerülhet majd sor. Jegyeket elővételben a helyszínen lehet vásárolni.

Tovább folytatódnak Siófokon a Hetednapi Adventista Egyház által tartott bibliai előadások és programok is, ezáltal március 14-én délután 18 óra kezdettel egy újabb előadásra kerülhet sor Hogyan érthetem meg, hogy mit akar nekem mondani címmel?

A helyszín ezúttal is a Vak Bottyán Általános Iskola lesz (Siófok, Március 15. park 2.), ahol Horváth Gábor, Tóth Sándor és Bánhidi Tibor lelkészek, illetve bibliaoktatók tartanak majd előadást azzal kapcsolatban, hogy miként lehet hívőként értelmezni a Bibliát, illetve miként értelmezhetjük Isten közvetlen vagy közvetett szavait.