Siófoki programok: csütörtökön serdülői női kézilabda mérkőzés a Sportcentrumban

Az izgalmas sporteseményeket sem kell nélkülözniük az előttünk álló hét folyamán a siófoki programok kedvelőinek, lévén ezen a héten kerül megrendezésre a siófoki Sportcentrumban az OSB leány és az OSB leány E középdöntő felsőházának harmadik fordulója, vagyis egy igazán látványos, az amatőr ligától már távol járó serdülő női kézilabda mérkőzésnek lehetnek szemtanúi a látogatók.

A nívós sporteseményre 2016. január 7-én, csütörtökön kerülhet majd sor, méghozzá délután negyed négykor, a siófoki Sportcentrumban, ami a Szekrényessy Kálmán utcában található meg, és mivel a város egyik ikonikus épületéről van szó – a helyi és a környékbeli sportolók egyik központi helyszínéről –, ezért bizonyára mindenki könnyedén odatalál majd az eseményre.

A kézilabda mérkőzés egy lokális szinten történelmi pillanat lesz, amelyben a Siófok KC, avagy a város legtehetségesebb kézilabdás lányai régi nagy riválisaikkal, a Kozármisleny SE-vel vívnak majd egy rendkívül izgalmas, ámde maximálisan baráti mérkőzést, amelynek során bizonyára mindkét csapat teljes erőbedobással harcol a gólokért, hiszen a tét nem kevesebb, mint a továbbjutás.

Az esemény színvonalát emeli továbbá, hogy a meccset két igencsak népszerű, a helyi sportkörökben komoly sikereket elért játékvezető celebrálja majd, így Kertész Adél mellett Komáromi Krisztina gondoskodik a meccs tisztaságáról, valamint arról is, hogy a két csapat megfelelő, minőségi küzdelemben mérhesse össze egymással tudását.

A látogatók két feltörekvő, tehetséges csapattól kimagaslóan minőségi, felnőttes meccset láthatnak, így minden szurkolót várnak a lelátókra.