Siófoki programok: Dallos Bogi énekel a Belvárosi Zenei Estek részeként

Teljes gőzzel újraindultak a tavaszi járványhelyzet után a siófoki programok, így tovább folytatódnak például a Belvárosi Zenei Estek, melyek részeként kellemes nyáresti atmoszféra társaságában élvezhetjük majd a legkülönfélébb előadókat, méghozzá kimagasló színvonalon.

Ennek megfelelően a Kálmán Imre Kulturális Központ előtti téren július 9-én, azaz most csütörtökön este 19 órától Dallos Bogi fellépését élvezhetik majd a siófoki lakosok, illetve a városban nyaraló, illetve pihenő turisták.

Aki esetleg nem emlékezne, Dallos Bogi, a szemtelenül fiatal győri tehetség még a Dal 2014 döntőjében bukkant fel, és egészen a legjobb négy közé verekedte magát, és bár a tehetségkutatót végül nem ő nyerte, ellenben sikerült a felszínen maradnia, köszönhetően a We All című dalának, amivel aztán az egész ország megismerhette a nevét.

Olyannyira, hogy daláért még Fonogram-díjat is kapott, majd James Blunt előtt ő melegíthette be a közönséget a Papp László Budapest Sport Arénában, azóta pedig folyamatosan felfelé ível a pályára, 2015-ben például ismét bejutott a Dalba, időközben pedig több lemeze és slágere is napvilágot láthatott.

Bogit 2019-ben például már a Dal műsorvezetőjeként láthattuk, de ugyanebben az évben az X-Faktor női mentoraként bukkant fel, idén pedig a Közelebb című ötszámos kislemezzel örvendeztette meg rajongóit, mely rendkívül fontos szerepet kap Bogi siófoki koncertjének szettjében.

Természetesen az ingyenes formában megtekinthető koncert részeként Bogi régi nagy slágereket és szerzeményeket is elővesz majd, de vélhetően meglepetésekkel egyaránt számolhatunk majd.