Siófoki programok: Déja vu koncert és tavaszköszöntő kirándulás

A különleges zenei élmények és a friss levegő szerelmesei sem szenvednek majd hiányt március utolsó napjaiban a kapcsolódó siófoki programoktól, így aki szeretne, az rengeteg érdekességet találhat magának a Balaton fővárosában.

Március 30-án, azaz most hétfőn este 19 órától például érdemes lehet ellátogatni a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, ahol az Esszencia Produkció közbenjárásával átfogó világzenei koncertet ad majd a Déja vu zenekar, méghozzá egy különleges sztárvendég, Csík János közreműködésével.

A Déja vu zenéjében ott van minden, a népzene, a klasszikus zene, de még egy jó nagy adag jazz is, aminek részeként fiatalok, idősek, férfiak és nők, vidámak és szomorúak, de a hagyományosabb és a progresszívabb zenei zsánerek kedvelői egyaránt megtalálhatják itt a számításaikat.

Az előadás garantáltan tele lesz ellentétekkel, de ez az ellentét természetes formájában, inkább sokszínűségként jelenik majd meg, egy olyan harmóniaként, amire a mindennapokban is rengeteg ember vágyik – többnyire beteljesületlenül.

Erre a különleges zenei utazásra olyan zenészek invitálnak majd el minket, mint Bognár Szilvia énekes, Bognár András nagybőgős, Kunos Tamás népi brácsás, Kováts Gergő szaxofonos, Balogh Kálmán cimbalmos és Lakatos Róbert klasszikus brácsás.

A Töreki tanösvényre invitálja a szabad levegő és a túrázás kedvelőit a Relax Baba-mama klub és hordozási tanácsadás siófoki részlege, akik egy tavaszköszöntő kirándulásra és piknikre szólítják március 31-én, azaz kedden délelőtt 10 órától főként a helybéli kismamákat és kisgyermekes apukákat, miközben lehetőség van megismerni a csodálatos tanösvény sajátosságait, valamint a Balaton különleges élővilágát.

FIGYELEM: a rendezvények a koronavírus miatt meghozott kormányrendelet értelmében elmaradnak!