Siófoki programok: Demjén Ferenc nagykoncert

Ismét egy országosan ismert és elismert sztár érkezik a Balaton fővárosába a hétvégén, a siófoki programok részeként ugyanis augusztus 22-én, szombaton este 20:30-kor nagykoncertet ad a szabadtéri színpadon Demjén Ferenc.

A Demjén Turné 2020 részeként jegyzett esemény eső esetén másnap, augusztus 23-án, vasárnap este 20:30-kor kerül pótlásra, melynek részeként Demjén életművének és életútjának minden fontos állomása áttekintésre, illetve felelevenítésre kerül.

Ez az életpálya pedig közel sem tekinthető rövidnek, hiszen Demjén nevét 50 évvel ezelőtt, 1970 szilveszterén ismerhette meg az ország, amikor a Magyar Televízióban még a Bergendy együttes énekeseként előadták a Mindig ugyanúgy című slágert. A koncerten természetesen már ebből a korszakból is számíthatunk olyan slágerekre, mint a Sajtból van a Hold vagy a Jöjj vissza vándor.

Természetesen nem maradhat majd ki a sorból Rózsi szólópályája sem, hiszen a nyolcvanas években a V’Moto Rock tagjaként is rengeteg örökzöldet jegyzett, mint amilyen a Jégszív, a Gyertyák, a Fekszem az ágyon vagy az El kell, hogy engedj, noha sikeres szólópályája sem marad ki a sorból.

Ezáltal biztosan nem maradnak ki a sorból a Mikor elindul a vonat, a Fújom a dalt vagy a Sohase félj című dalok, de számíthatunk meglepetésekre is az olyan filmes címadó nótákkal, mint a Honfoglalás vagy a Szerelem az első vérig.

Demjén aktuális turnéja Indulj új csodákat látni… címmel került megrendezésre, mely kifejezetten aktuális az ismert énekes kapcsán, aki 2019 után – mikor combnyaktöréssel és agyérgörccsel is kórházba került – egy új kezdetet jelent az énekes számára.