Siófoki programok: Dés László koncertje a Balaton fővárosában

A minőségi könnyűzenei koncertek kedvelőinek legnagyobb örömére a siófoki programok részeként igazán minőségi elfoglaltság vár a Balaton fővárosában lakókra, illetve az ide érkező turistákra, hiszen nem kisebb név élő fellépését láthatjuk az előttünk álló napokban, mint Dés László.

Dés neve fogalom a honi könnyűzenei életben. Ha nevét nem is mindenki, de néhány dalát és slágerét garantáltan az összes magyar ismeri, hiszen igazi örökzöldek, musicalek és filmzenék, sőt minőségi jazzlemezek egész sorát jegyezte ő korábban.

Bár karrierje furcsán alakult, hiszen világ életében megmaradt a háttérben, csendes zeneszerző volt, míg más úszott a sikerben, de pár évvel ezelőtt úgy döntött, hogy változtat ezen, és írt magának néhány dalt, a 2018-ban megjelent Az éjféli járat című szólólemeze pedig hatalmas siker lett, alig pár hónapon belül platinalemezzé vált.

Azóta többször körbeturnézta az országot, teltházas koncertet adott az Arénában, idén pedig egy vadonatúj műsort állított össze, melynek részeként régi nagy slágereit és vadonatúj dalait egyaránt eljátssza az érdeklődőknek.

A nem mindennapi zenei élményt kínáló fellépésen garantáltan elhangzanak majd olyan ismert dallamok és örökzöldek, mint a Vigyázz rám, a Nagy utazás, az Olyan szépek voltunk, a legújabb sikerdalként említhető Legyen úgy! vagy a Pál utcai fiúk musicalből ismert Mi vagyunk a grund.

Dés Lászlóval egy kiváló és összeszokott zenekar, ismert muzsikustársak érkeznek a siófoki koncertre is, mely augusztus 13-án, csütörtökön este 21 órakor kerül megrendezésre a Siófoki Szabadtéri Színpadon. Eső esetén az előadás elmarad!