Siófoki programok: Dombóvári István önálló előadása

A humor és a jókedv szerelmeseinek legnagyobb örömére, a siófoki programok részeként tovább folytatódik a Dumaszínház, melynek soron következő állomásaként a sokak által kedvelt Dombóvári István érkezik a városba egy saját, önálló esttel.

A Kettőskereszt, vagy amit akartok címre keresztelt önálló est több különlegességgel is rendelkezik majd. Egyike, hogy Bellus István lesz a műsorvezető, így garantáltan dupla humoradagot kapunk majd, de magának az előadásnak is igencsak különleges témája lesz. Ennek köszönhetően, aki október 9-én, azaz szerda este 19 órakor ellátogat a Kálmán Imre Kulturális Központba, az 80 percen keresztül – szünet nélkül –, Dombóvári Istvántól megszokott formában, rengeteg humor társaságában ismerheti meg a modern világ görbe tükrét.

Az előadás hipotézise ugyanis, hogy manapság már az életünk jelentős részét a közösségi oldalakon éljük, aminek jóvoltából szokásaink és mindennapjaink teljesen átrendeződtek, mondhatni rengeteg új berögződést vettünk fel. Valamint rengeteg ismerőst, akiket talán nem is ismerünk. Vagy teljesen biztosak vagyunk abban, hogy aki úton-útfélen lájkolja a képeinket, az valóban szeret minket? És mit akar, aki megbök minket? Dombóvári István ezekre a kérdésekre igyekszik majd választ adni egy fergeteges stand up műsor részeként!

Ha a humor mellett érdekel minket a kultúra is, akkor érdemes lehet ellátogatni október 10-én, azaz most csütörtökön este 18 óra magasságában a BRTK Könyvtárba, ahol Völgyi Ildikó mutatja be legújabb könyvét. A Kabócatánc és Napmadár című versenykönyv prezentálása mellett a megjelenők találkozhatnak magával az alkotóval, kérdéseket tehetnek fel neki, hovatovább meg is vásárolhatják majd a könyvet.