Siófoki programok: Dr. Csernus Imre és Sola Scriptura előadások

Igencsak különleges előadások várnak az előttünk álló napokban a siófoki programok kedvelőire, lévén a pszichológia és a filozófia magasságaiba emelkedhetünk abban az esetben, ha nyitottak vagyunk, hovatovább szeretnénk rendbe tenni egy kicsit a saját életünket, netán csak egyszerűen keressük a saját utunkat.

Ennek megfelelően október 14-én, azaz hétfőn este 17 órától látogassunk el a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtárának felnőtt részlegére, ahol a Biblia és a képzőművészet jegyében tovább folytatódnak a korábbi években nagy sikerrel elindított, és azóta is sokakat érdeklő Sola Scriptura előadások. Az esemény központi témája ezúttal Rembrandt lett, akinek nemcsak életével és munkásságával ismerkedhetnek meg az érdeklődő, hanem azt is megtudhatják, hogy miért volt ő a Biblia festője.

A Sola Scriptura Teológiai Főiskola kurzusaként Egerváriné Árvai Márta, az intézmény ismert és elismert oktatója várja majd az érdeklődőket egy átfogó előadással, melynek látogatása mindenki számára teljesen ingyenes. Ennek a feltétele, hogy az eseményen fotók készülhetnek, melyek kizárólag a program archiválásának céljából kerülnek rögzítésre.

Amennyiben a bibliai és művészi témák helyett inkább egy korunk problémáira koncentráló, erősen a lélekre ható, abból merítő esemény részeseivé válnánk, keressük fel október 16-án, azaz most szerdán este 19 órai kezdettel a Kálmán Imre Kulturális Központot, ahol egészen 21 óráig Dr. Csernus Imre, az ország pszichológusa várja majd az érdeklődőket.

Az „Egy életed van!” című előadás során Csernus doki sajátos stílusában próbál meg rávilágítani arra, hogy mennyire fontos, hogy megpróbáljuk jól élni az életünket, levetkőzve a kötelékeket, és az általunk helyesnek vélt úton járni.