Siófoki programok: Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus előadása

Alaposan rendbe tehetjük a pszichénket január utolsó hetében, ha a Balaton fővárosában élünk, illetve itt töltjük pihenőnket, lévén a siófoki programok részeként rögtön két kapcsolódó előadás is várható.

Január 27-én, azaz hétfőn este 18 órától például Az elengedés címmel egy interaktív előadás lesz a Kálmán Imre Kulturális Központ falai között, segítségével pedig lehetőségünk nyílik arra, hogy megtanuljuk az elengedés tudományát, hiszen az életünkben fellépő változásokat nagyon sokan nem tudják megfelelően kezelni.

A válás, a külföldi munkavállalás, a haláleset, a nyugdíjazás, a munkanélkülivé válás vagy az otthonról való elkerülés mind-mind olyan változások, melyek az elengedésen, az elfogadáson alapulnak, és rendszerint valamiféle veszteségként élik meg őket az emberek, melyet pszichésen rendkívül nehéz feldolgozni.

Az előadás azonban megkísérel segítséget nyújtani az emberek számára ennek a veszteségélménynek a feldolgozásában, mely sok esetben hónapokig, sőt évekig elhúzódó lelki problémákkal és terhekkel jár együtt, márpedig sokkal rövidebb ideig képesek lehetünk feldolgozni, ha tudjuk, hogyan csináljuk.

Egy igencsak emlékezetes előadás vár azokra, akik január 28-án, azaz kedden este 18 órakor is ellátogatnak a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermébe, lévén a Balatoni Népfőiskola szervezésében Dr. Hevesi Krisztina szexuálpszichológus érkezik a városba, hogy a jó párkapcsolatokról beszéljen nekünk.

Krisztinát nagyon sokan ismerhetik a kereskedelmi csatornák reggeli műsoraiból, hiszen rendszeresen felbukkan a televízió képernyőjén is, mint szakértő, előadásának részeként pedig most bárki segítséget kaphat tőle ezen az előadáson.

Bár Krisztina végzettség szerint közgazdász, később újságíróként és pszichológusként is lediplomázott, jelenleg egyetemi oktatóként és egészségfejlesztő szakpszichológusként ismert.