Siófoki programok: Dumaszínház az élményhajón

Amennyiben szeretjük a magyar humor új felfedezettjeit, és szeretnénk a hazai stand up comedy ismert arcainak előadásában egy vicces komédiát megtekinteni, akkor érdemes lehet a siófoki programok részeként augusztus 11-én csatlakozni a MasterCard élményhajó előadásához.

A hajó várhatóan pénteken este 20:30-kor fut ki a Balaton vizére, és a kis kirándulás során Jankovics Péter, Szabó Zoltán és Vinnai András egy igazi koncertszínházat varázsol a hajó színpadára, méghozzá Garázsbanda címmel, ami szinte mindent elmond az előadás témájáról.

Olyannyira igaz minden, hogy az előadás hipotézise az, hogy egyszer minden híres rockzenekar egy garázsban kezdte a pályafutását, ezáltal a kapuk mögött hatalmas közönséget és világhírt láttak, ennek fényében gyártották slágereiket, amelyektől egyszer komoly hírnevet reméltek.

Petya, Zotyesz, Bandy és Gabcsy is ennek reményében alakít egy saját zenekart, azonban garázsuk ajtaja csak nagy nehézségek árán akar kinyílni, de ennél is nagyobb probléma, hogy ha ki is nyílik, nem egy híres stadion színpada, de még csak nem is egy több ezer fős tömeg áll előttük, hanem a feljelentéssel fenyegetőző szomszéd.

Az éppen tinédzserkorukat töltő fiatalok azonban nem adják fel, és miután egymás között is tisztázzák a verzék és a refrének közötti különbségeket, tiszta szívből tolják a rock and rollt, de a zene helyett inkább az imázs, a bármi elleni lázadás, a tetoválások, a stagediving és a show kapja a főszerepet, így zenekaruk útja a totális ismeretlenségből talán rögtön a teljes feledésbe tart…