Siófoki programok: Egyél, hogy fogyj – táplálkozásszakértői előadás

Akinek mindig is komoly problémája volt a táplálkozással, a kilóival, a súlyfeleslegével, az a siófoki programok részeként most könnyedén túllendülhet ezeken, hiszen a Balaton fővárosába látogat november 3-án, most pénteken Antal Vali és Fogoly Dóra, akik segítenek majd nekünk.

Ennek az oka nem más, minthogy Vali természetgyógyászként, fitoterapeutaként, böjtszakértőként és táplálkozási tanácsadóként ismert, míg Dóra a fitoterapeuta jelleg mellett fülakupunktúrás addiktológusként van jegyezve, akik garantáltan hasznos tanácsokkal és komplett útravalókkal látnak el minket, ha a fenti problémáktól szenvedünk.

A VALOR – Egyél, hogy fogyj előadás részeként ugyanis a Kálmán Imre Kulturális Központ Kamaratermében a kéttáplálkozásszakértő valóban a címben szereplő anomália elsajátítására tanít meg minket, hiszen az emberek többsége úgy is képes lenne fogyni, hogy közben soha nem éhes, hogy rendszeresen és megfelelő mennyiségben táplálkozik, csak éppen nem azt, amit addig.

A két tanácsadó ugyanis pontosan tudja, hogy miként lehet úgy beállítani bárkinek az ideális testsúlyát, hogy közben rendkívül jóízűeket étkezik, hiszen a túlsúlytól való megszabadulásnak közel sem az a legjobb módja, ha egyik napról a másikra megvonjuk magunktól az ételeket. Sőt, ez gyakorlatilag soha nem célravezető.

Amennyiben hatásos, valóban működő megoldást keresünk, és szeretnénk végérvényesen búcsút mondani a túlsúlynak, és minden kapcsolódó egészségügyi mellékhatásnak, akkor ezen az előadáson nagyon hasznos tapasztalatokat gyűjthetünk.