Siófoki programok: Eisberg – Just Clear Fitness Fesztivál

Különleges események részeseivé válhatnak, akik a siófoki programok részeként szeretnének megismerkedni a fitnesz világával, a testmozgás örömeivel, vagy éppen a különféle relaxációs technikákkal, de a lényeg, hogy legalább a lehetőség adottá válik ezen a héten az érdeklődők számára.

Ezt egyrészt az Eisberg – Just Clear Fitness Fesztiválnak köszönhetjük, mely a Nestlé Fitness közbenjárásával kerül bemutatásra a Balaton fővárosában július 20-án és 21-én. A kétnapos elfoglaltságon 10 színpad, két pálya, valamint több mint 60 különleges program vár majd ránk, mint a magyar tenger legnagyobb fitnesz fesztiválján, ahová egy közönséges strandbelépő váltásával bárki bemehet és élvezheti a különféle extra lehetőségeket. Sőt mi több, július 21-én, a délelőtti órákban megrendezésre kerül a Nemzetközi Beach Fitness és Men’s Phisique Kupa is, aminek részeként igazi izomkolosszus hölgyek és férfiak lépnek színpadra annak érdekében, hogy a nagy nyilvánosság előtt mérhessék össze egymással a tudásukat.

Amennyiben a fitnesz helyett inkább a pihenés, a relaxáció érdekelne minket, akkor július 21-én, azaz most vasárnap látogassunk el a SUPport Hungary főhadiszállására (Kilián György utca balatoni vége, a mólótól jobbra), ahol mi is részeseivé válhatunk a hétzáró SUPrelax eseménynek.

Ennek részeként egy SUP deszkára feküdve kimerészkedhetünk a Balaton vizére, hogy ott elengedjük magunkat, és engedjük a víz lágy áramlásának, hogy kitakarítsa belőlünk a hét fáradalmait, valamint a rengeteg stresszt, ezáltal elegendő energiát kaphassunk a folytatáshoz.