Siófoki programok: elérkezett a Hordozós klub utolsó szabadtéri eseménye

A járványhelyzetre való tekintettel alaposan átalakult a nyári szezonon kívül a legnépszerűbb siófoki programok közé sorolható Életkezdet – Hordozós klub, melynek részeként az utolsó szabadtéri eseménye érkezik el az előttünk álló héten.

Akit érdekel a lehetőség, az látogasson el a siófoki Rózsa utcában megtalálható játszótérre szeptember 1-jén, kedden délelőtt 9:30 és 11:30 között ugyanis a kisbabáké és a kismamáké lesz a főszerep a helyszínen, méghozzá idén utoljára, így a picik még egyszer egy nagyot játszhatnak és futkározhatnak a szabad levegőn.

A szabadtéri helyszín azért lett szükséges a Hordozós klub számára, mert így a szülők és a gyermekek úgy élvezhetik egymás távolságát, hogy közben mindvégig be tudják tartani egymástól a kellő távolságot, miközben az egész összejövetel ismét az önfeledt szórakozásról szól.

Kötött programok ezúttal sem várhatók, Kapitányné Fuksz Rita, a program szervezője egyszerűen csak ki akarja mozdítani otthonról a babákat és az anyukákat – vagy éppen az apukákat –, hogy találkozhassanak, esetleg új emberekkel ismerkedhessenek meg.

A kötetlen beszélgetéssel egybekötött játék során természetesen az érkezők lehetőséget kapnak arra, hogy kérdéseket tegyenek fel egymásnak, ezáltal rengeteg segítségre lelhetnek, ha kérdésük van a gyereknevelés kapcsán.

Persze mivel Hordozós klub az esemény neve, ezért a babahordozás kapcsán szintén nagyon sok információt begyűjthetnek és tapasztalatot cserélhetnek egymás között az érkezők, hiszen a saját életüket is megkönnyíthetik azzal, ha babájukat mindig könnyen maguk mellett tudják tartani, legyen szó házimunkáról vagy bevásárlásról, amikor a pici nem jelent többé akadékot.