Siófoki programok: életmód klub az egészséges életért

Újabb különleges kezdeményezésre kerül sor idén a Balaton fővárosában, így november 8-án tartja első előadását a helyi Életmód Klub, aminek hála a siófoki programok részeként bárki első kézből tudakozódhat az egészséges élethez szükséges ismeretekről.

Az Életmód Klub minden egyes alkalommal tematikus és reprezentatív, de ami ennél is fontosabb, szakszerű előadásokkal várja az érdeklődőket a kapcsolódó kérdések megbeszélésének érdekében, de a legtöbb esetben a prezentációhoz kapcsolódó ételek kóstolására is lehetőségünk nyílik.

A Tessedik Sámuel utca 1-es szám alatti Mocorgó Családi Bölcsödében megrendezésre kerülő eseménysorozat első alkalmára november 8-án, azaz most szerdán kerülhet majd sor, délután 17 óra 30 perckor. A téma ekkor a laktóz- és a tejérzékenység lesz, valamint minden más egyéb egészségügyi probléma a tejjel, miközben választ kaphatunk az egyik legfontosabb kérdésre, miszerint mivel lehet hatékonyan pótolni a tej és a tejtermékek összetevőit.

Az Életmód Klub idén még egy alkalommal várja majd az érdeklődőket, egészen pontosan december 6-án, ahol korunk egyik járványszerűen terjedő problémája, a cukorbetegség kerül terítékre a Mi a gond a cukorral? Hogyan pótoljuk című előadás részeként, ahol a látogatók egészséges édességek és sütemények receptjeit sajátíthatják el, sőt meg is kóstolhatnak közülük néhányat.

A két alkalom Egerváriné Árvai Márta fitoterapeuta előadásával zajlik majd, Ottóné Bartalos Zsuzsa háziasszony társaságában.