Siófoki programok: Ella István orgonakoncertje és az ExperiDance táncos extázisa

A zenés és különleges táncos előadások kedvelőinek legnagyobb örömére rengeteg kapcsolódó elfoglaltság várja augusztus első napjaiban a siófoki programok kedvelőit, így már hétfőn is több esemény között válogathatnak majd az érdeklődők.

Augusztus 3-án este 20 óra magasságában például ismét érdemes lehet ellátogatni a Sarlós Boldogasszony Plébániatemplomba, lévén a járványhelyzet miatt kissé megkésve és kevesebb fellépővel, de idén sem kell lemondaniuk a komolyzenék, az orgona- és kamarazenei hangversenyek kedvelőinek a Siófoki Orgonakoncertekről.

Az egész nyáron átívelő sorozat részeként minden hétfőn este egy-egy különleges fellépő vár majd ránk a kérdéses helyszínen, így hétfő este Ella István orgonaművész érkezik Veresegyházáról, hogy igazi meglepetésekkel szórakoztassa az érdeklődőket.

Akinek már annak idején a televízióban is elnyerte a tetszését, az most élőben is megcsodálhatja Siófokon az ExperiDance táncegyüttes egyik különleges előadását, mely minden eddiginél nagyobb volument és látványvilágot képvisel.

Az augusztus 3-án, hétfőn este 20:30-kor a siófoki SzínParton várható előadás Ezeregyév címmel érkezik, és a nézők 21 táncképen keresztül vehetik majd szemügyre a történelmi extázisra épülő előadást, melynek nincs esőnapja, így rossz idő esetén sajnos a fellépés végérvényesen elmarad.

Amennyiben azonban meg lehet tartani, akkor a szabadtéri helyszínen egy egészen elképesztő, egész estés produkciót vehetünk szemügyre, mely táncos formában a magyar történelmen vezet át minket a Honfoglalástól kezdve egészen napjainkig, méghozzá több mint 500 kosztüm, fergeteges zenék és elképesztő fénytechnika társaságában.