Siófoki programok: Esküvő kiállítás és Pesti barokk színházi előadás

Hogy a siófoki programok szervezői a változatosság jegyében mindig gondolnak a legkülönfélébb korcsoportokra és érdeklődési körűekre is, azt nagyszerűen bizonyítja, hogy milyen különleges elfoglaltságok várnak március első hétvégéjén azokra, akik a Balaton fővárosába látogatnak.

Március 3-án és 4-én például idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre a siófoki Balaton Hotel (Petőfi sétány 9.) keretein belül a Mondj Igent Esküvő Kiállítás, mely vasárnap és hétfőn egyaránt délelőtt 10 órától várja az érdeklődőket.

A helyszínen mindent egy helyen találhatunk majd, ami a tökéletes esküvőhöz kell, így ruhák, csokrok, gyűrűk, kiegészítők, díszek és a legalapvetőbb hozzávalók is megtalálhatók lesznek itt annak érdekében, hogy megfelelő szaktanácsadás társaságában ismerkedhessünk meg az aktuális esküvős trendekkel és lehetőségekkel.

Ha a kiállítás mellett vagy helyett inkább színházba mennénk, március 3-án az Orlai Produkciós Iroda közbenjárásával a Kálmán Imre Kulturális Központ színháztermében kerül színpadra este 19 óra magasságában a Pesti barokk című vígjáték, mely Kern András és Szabó Kimmel Tamás főszereplésével 13 percben kerül előadásra. A Dés Mihály regényéből készült színpadi változat – ami Kern András munkáját dicséri – a nyolcvanas évek derekára kalauzol el minket, ahol a legjobb budapesti bulik világát ismerhetjük meg megannyi szerelmi bonyodalom, hódítás, megcsalás, barátság és természetesen besúgók közbenjárásával. A mű főszereplője Koszta János, aki igencsak otthonos ebben a különleges világban, de valamiért mégsem tudja megtalálni itt a helyét, így a lassacskán felhíguló Kádár-korszakban elhatározza, hogy rendezi életét, ezáltal tisztázza nőügyeit és elengedi szeretteit, miközben felteszi magának a nagy kérdést: menjek vagy maradjak?