Siófoki programok: évzáró koncert és Plázs nyitóparti

Zenekedvelő kicsik és nagyok számára egyaránt rengeteg izgalmat rejtegetnek az elkövetkezendő napokban a siófoki programok, lévén a szervezők egyrészt évzáró koncertet terveztek az iskolások számára, ami mellett a nagyobbaknak hatalmas nyitópartival kedveskedik a jól ismert Plázs.

Az évzáró ajándék koncert iskolásoknak névre keresztelt esemény arra hivatott, hogy egy ingyenes gyermekkoncerttel ünnepelhessék meg a tanulók a vakáció beköszöntését. A Napsugár zenekar fellépésére óvodásokat és iskolásokat egyaránt várnak a szervezők, hogy a Fő téren közösen varázsoljanak kellemes hangulatot, méghozzá játékban és nevetésben, illetve mókás tanulásban gazdag hangulat társaságában.

A Napsugár zenekar a szokásosan vidám társasággal és hangulattal érkezik Siófokra, hogy ez a néhány örök gyermek megmutassa, hogy felnőttként is milyen szuper dolog mókázni, zenélni és mosolyt csalni mások arcára. Az előadáson szokás szerint egy halom vidám dal mellett rengeteg móka és kacagás vár a résztvevőkre, akik garantáltan felhőtlen szórakozást kapnak a helyszínen. A legjobb azonban, hogy a koncert természetesen teljesen ingyen látogatható lesz bárki számára.

Ha Siófok és ha parti, akkor egyértelműen a Plázs a nyerő! Ezt évek óta tudják már az ország fiataljai, akik a nyári szünet beköszöntésével rögtön részt vehetnek a Balaton egyik legnagyobb partiján, lévén ismét megnyitja kapuit a Plázs, aminek apropójából a magyar zenei színtér két nagyágyúja állhat színpadra. A magyar tenger legjobb partija június 16-án várja az érdeklődőket, ahol éjszakába nyúlóan zenél majd a Punnany Massif és az Ocho Macho is. A fergeteges hangulat garantált, már csak te hiányzol!