Siófoki programok: Évzáró Puncs Party

Mi sem természetesebb annál, hogy a karácsony lepergését követően ismét felpezsdül az élet a Balaton fővárosában, így a siófoki programok részeként újra lehetőségünk nyílik majd egy nagyot partizni, ezzel megünnepelve az év végét, illetve a sikeresen magunk mögött hagyott esztendőt.

A két ünnep között ugyanis tovább pörög az élet Siófokon, lévén egy nagy Évzáró Puncs Partyt szerveznek december 28. és december 30. között, méghozzá a város jelenleg is csodálatos adventi fényekben úszó Fő terén.

Ennek apropójából egy szilveszterre hangoló program várja azokat, akik szeretnének egy nagyot bulizni, vagy csak egyszerűen kimozdulni otthonról a két ünnep között, a Fő téren ugyanis garantáltan jó hangulat várja majd azokat, akik kikapcsolódnának.

A szervezők gondoskodtak például a nagyszerű zenéről, a finom forralt borról, a puncsról, de még a kürtőskalácsról, a juhtúrós lepényről, valamint természetesen a kemencés lángosról is, de a finomságok kóstolgatása mellett koncertek is várják az érkezőket.

A hangulatos gasztro faházak kínálatából csemegézve, puncsot, forralt bort ízlelgetve tehát remek zenék társaságában szórakozhatunk majd a siófoki Fő téren, ahol minden egyes rendezvény teljesen ingyen látogatható, hovatovább kutyabarát is.

A konkrét zenei programok tükrében a három nap alatt minden egyes este három fellépőt köszönthetünk majd. December 28-án, azaz szombaton este 18 órakor például a No Romance Acoustic Band kezdi majd az évzáró mulatozást.

Másnap, azaz december 29-én, vasárnap este szintén 18 órakor aztán a Party Maffia varázsol majd garantált parti hangulatot a városba, amit december 30-án, azaz hétfőn este 18 órakor a Kashmir fellépése zár majd.