Siófoki programok: farsangi bál és esküvő kiállítás

Idén sem maradnak farsangi elfoglaltság nélkül a siófoki programok kedvelői, hiszen február 24-én, avagy most pénteken egy fergeteges farsangi partin vehetnek részt azok, akik a Balaton fővárosába látogatnak, illetve a közelben élnek.

A Nők Együtt Egyesület szervezésében ugyanis az említett időpontban farsangi jótékonysági bálra kerülhet majd sor, ami klubtagok számára már 15 órakor elindul, mindenki másnak azonban 17 órára kell megérkezniük a helyszínre, egészen pontosan a Kálmán Imre Étterembe.

Az érkezők mind a belépővel, mind a vacsorával, mind a tombolajeggyel egy jó ügy érdekében adhatnak ki pénzt, hiszen a támogatói jegyek mellett a bál teljes bevételét jótékonyságra kívánják fordítani. Az este folyamán természetesen igazi báli hangulat vár majd az érkezőkre, amiről különféle fellépők gondoskodnak majd, így ott lesz Csuti Csaba énekes és előadóművész, de fergeteges előadásra készül a Zahira Hastánc csoport, míg az élőzenét a későbbiekben Ulrich Tamás szolgáltatja majd.

A farsangi bálból befolyó bevétel egy jelentős részét a Siófoki Kórház Belgyógyászati Osztály Gasztroenterológiai részlegének ajánlják a szervezők.

Idén már ötödik alkalommal kerül megrendezésre Siófokon az Esküvő Kiállítás, amire a megszokottaknak megfelelően a Siófok, Petőfi sétány 9-es szám alatt megtalálható Hotel Balatonban kerül sor február 26-án, avagy vasárnap egész nap.

A Mondj igent esküvői kiállítást bárki ingyen és szabadon megtekintheti, középpontjában a legújabb esküvői trendekkel, ruhákkal és egyéb, a témához kapcsolódó dologgal.