Siófoki programok: Farsangi Bál és VIII. Mondj Igent Esküvő Kiállítás

A szokásoknak megfelelően az idei esztendőben sem marad megfelelő ünnepség nélkül a farsang a Balaton fővárosában, így a siófoki programok részeként lehetőségünk nyílik részt venni egy jótékonysági vonallal egybekötött álarcos bálon.

A Nők Együtt Egyesület szervezésében ugyanis óriási farsangi bál kerül megrendezésre február 29-én, azaz most szombaton délután 15 órai kezdettel a Kálmán Imre Étteremben, ahol immáron hagyományos jelleggel vehetünk részt a részben jótékonysági, részbe szórakoztatási célzattal megrendezett eseményen.

A tombolából és a támogatási kuponok bevételéből a szervezők idén az Autisták Rehabilitációjáért, Oktatásáért és Neveléséért (ARON) Siófoki Egyesületét szeretnék megtámogatni annak érdekében, hogy segítséget nyújtsanak az autizmussal és pervazív fejlődési zavarral rendelkező személyeknek és családjaiknak.

Az esemény részeként a hagyományos farsangi mulatozást és jelmezes felvonulást Ulrich Tamás jóvoltából élőzene kísér majd, de a fellépők sorát erősíti még Váczi Violetta énekes előadóművész, valamint a Zahira Hastánccsoport is, de az érkezők szórakoztatásáról az Egyesület hölgytagjainak farsangi jelmezes bemutatója egyaránt gondoskodik majd.

Idén már nyolcaik alkalommal kerül megrendezésre Siófokon a Mondj Igent Esküvő Kiállítás március 1-jén délelőtt 10 és délután 17 óra között a Beszédes József Általános Iskolában (Siófok, Szépvölgyi u. 2.), ahol ismét főként azok találhatják majd meg számításaikat, akik életük egyik nagy napjára készülnek.

Az ingyenesen látogatható eseményen rengeteg kiállító teszi majd tiszteletét, így ha nem találtuk meg a tökéletes ruhát, a megfelelő gyűrűt, dekorációt, menüt vagy esküvőnk valamelyik kiegészítőjét, akkor itt és most garantáltan minden a helyére kerülhet majd.