Siófoki programok: Fekete Linda és az Intermezzo Latin Club koncert

Szeretnénk védettségi igazolvány nélkül, teljesen ingyen mulatni egy nagyot az augusztusi hosszúhétvégén? Ebben az esetben a siófoki programok részeként tökéletes hátteret találhatunk ehhez, hála a Belvárosi Zenei Estek névre keresztelt eseménysorozatnak.

A kérdéses programok a Kálmán Imre Kulturális Központ belső udvarán kerülnek megrendezésre a fenti kritériumok nélkül, a következő ilyen esemény pedig augusztus 19-én, csütörtökön este 19 órakor várható, lévén ebben az időpontban Fekete Linda és az Intermezzo Latin Club csap a húrok közé egy őrületes Latin karnevál részeként.

A latin zenei koncerten garantáltan a középpontba kerülnek majd a lüktető ritmusok és a vérpezsdítő dallamok, miközben a latin zene hazai nagyköveteként ismert bandának az élén egy igazi híresség, az RTL Klub népszerű Drága örökösök című sorozatában is látott Fekete Linda színész és énekesnő áll.

A latin temperamentumú díva célja, hogy vérbeli fiesta hangulatot varázsoljon a színpadra, illetve közvetetten a közönség soraiba is, mindezt a latin pop és a latin rock zenék elegyítésével, aminek részeként a fellépésen egy igazán temperamentumos latin örömzenélést láthatunk majd sok-sok energiával, lélekkel és szenvedéllyel.

A fellépés garantáltan igazi kettő az egyben élményt nyújt majd, hiszen nemcsak koncert, hanem hamisíthatatlan bulihangulat is vár itt ránk, méghozzá igazi latinos életérzés és vérpezsdítő dallamok segítségével.

Nem véletlenül, hiszen a zenekar legfontosabb hitvallása nem más, minthogy a lehető legtöbb életörömöt és energiát tudják átadni a latin zenéből az érdeklődők számára.