Siófoki programok: fergeteges koncertek a Bor és Kenyér Ünnepén

Idén immáron hagyományos formában került megvalósításra – a siófoki programok kedvelőinek legnagyobb örömére – a Bor és Kenyér Ünnepe, amely jelenleg is tart, sőt a hosszúhétvégén, és még azon túl is lehetőséget biztosít az embereknek a kikapcsolódásra.

A programsorozat keretein belül elsődlegesen gasztronómiai élmények várnak az emberekre, de rengeteg színpadi program, kézműves vásár, gyermekelfoglaltságok, és természetesen koncertek is várnak a látogatókra.

A legjobb programok a fesztivál során természetesen a hosszúhétvégére esnek, így augusztus 20-án az egész napos gyerekprogramok mellett fellép a Balaton Táncegyüttes, lesz kenyérszentelés és Siófok Város Bora választás, tűzijáték, de ezen felül koncertet ad majd a Nikola Parov Quartet mellett a Balkan Fanatik is.

bor és kenyér ünnepe

Másnap a gyermekeknek szánt játszóház, valamint a kulináris élvezetek mellett leginkább a fergeteges koncertek kapják a főszerepet, így fél 6-tól előbb a Jazzmin lép színpadra, majd fél 8-kor a Honeybeaset, a napot pedig 10 órakor az Anna and the Barbies zárja.

Hasonló lesz a menetrend a hétvégén, avagy augusztus 22-én és 23-án is. Szombaton a The FreakEnd nyitja meg a fellépések sorát, amit fél 8-kor a Cimbaliband folytat, a napot pedig 10 órakor a Kowalsky meg a Vega koncertje zárja. Vasárnap aztán fél 6-tól egy különleges, Katáng című előadást tekinthetnek meg a látogatók, amelynek során gyerekversek hangzanak el magyar költők tollából.

Fél 8-tól aztán színpadra áll Szabó Balázs Bandája, majd az estét 10 óra magasságában a Ladánybene 27 fellépése zárja. A Bor és Kenyér Ünnepe ezen felül még egy napig, augusztus 24-ig folytatódik, méghozzá a Kaláka és a Michael Bublé Tribute Band fellépésével, akik le is zárják az idei eseményeket.