Siófoki programok: folytatódik a Libadalom

Miután tavaly nagy sikerrel bővítette a siófoki programok felhozatalát, a szervezők tovább folytatják az idei évben a Libadalom névre keresztelt eseményt, aminek részeként újfent a nyári fesztiválokat megszégyenítő felhozatallal készültek.

A siófoki Fő téren november 15. és november 17. között megrendezésre kerülő esemény nemcsak ingyenes, hanem kutyabarát is lesz egyben, aminek részeként már pénteken indulnak a programok, így 17 órakor a Jazzmin koncertje indítja majd be a Libadalom eseményeit, míg 19 órakor a Starmachine zenekar lép színpadra Kovács Áron közreműködésével.

November 16-án, azaz szombaton 15 órakor előbb a kicsiké lesz a főszerep a Csurgó gyermekzenekar fellépésével, amit 16:30-tól a Smooth Line koncertje követ Szolnoki Dóra vendégeskedésével, míg az estét 19 órától Charlie zárja majd.

A Libadalom zárónapján, azaz november 17-én vasárnap ismét a kicsiké lesz kezdetben a főszerep, méghozzá a Mézengúzok gyermekzenekar 15 órakor kezdődő koncertjével, amit 16:30-tól előbb a The FreakEnd zenekar fellépése követ majd, hogy a napot és az egész fesztivált Odett zárhassa.

A fellépők mellett természetesen állandó programok is színesítik majd az eseményeket, így kipakol több kézműves, lesznek gasztro kereskedők, tehát nem marad el az igazi vásári hangulat, sőt mi több, libás játszópark is lesz gyerekeknek.