Siófoki programok: folytatódik a vállalkozásfejlesztési workshop

Kifejezetten leendő vagy már meglévő vállalkozóknak kínálnak ismét fejlesztési és fejlődési lehetőséget a siófoki programok szervezői a Balaton fővárosában, ahol tovább folytatódik a kapcsolódó tematikus előadássorozat – méghozzá ezúttal egy kifejezetten hasznos témával a középpontban.

A Siófok és térsége Paktumiroda szervezésében megrendezésre kerülő ingyenes siófoki előadások és tréningek részeként ugyanis a vállalkozók vagy vállalkozni vágyók lehetőséget kapnak arra, hogy megismerkedjenek a munkavállalók elkötelezésével, illetve a hozzájuk kapcsolódó megtartás lehetőségeivel.

A vállalkozói workshop harmadik időpontjaként március 17-én, azaz most kedden reggel 9 órától a SióPaktum (Semmelweis utca 2. 1. emelet) megrendezésre kerülő esemény úgy is meglátogatható, hogy nem voltunk jelen a korábbi részegységeken, tehát az előadások nem épülnek egymásra, hovatovább teljes egészében díjmentesek.

Az érdeklődőknek nem árt megjegyezni mindemellett, hogy ez még csak az utolsó előtti ilyen vállalkozóknak szánt workshop, ezáltal a következőre március 31-én kerülhet majd sor, mégpedig A kiégés megelőzése, a támogató munkahelyi légkör címmel, mely egy újabb fontos kérdéskört jár körül.

Minden előadás előzetes regisztrációhoz kötött, 9 és 12 óra között kerül megrendezésre, interaktív módszerrel történik majd elméleti és gyakorlati oktatás, moderátor közbenjárásával, az alapismeretek elsajátítását követően pedig azonnal alkalmazható minden egyes elsajátított alapismeret.

Ha csak egy egyszerű tanácsadásra lenne szükségünk ingyenes formában, március 19-én keressük fel a Siófok és térsége Paktumirodát délelőtt 9 és délután 14 óra között, ahol kis- és középvállalkozások kaphatnak díjmentes tanácsadást, méghozzá személyre szabott formában. A rendhagyó lehetőség szintén előzetes regisztrációhoz és időpontkéréshez kötött.