Siófoki programok: folytatódik az Életkezdet és a Papírszínházas délután

Az újév indulásával tovább folytatódnak a tavalyi esztendőben alaposan megismert siófoki programok, melyek részeként nem maradnak Hordozós klub és Papírszínházas délután nélkül sem az érdeklődők, legyenek akár helyi lakosok, akár idelátogató turisták.

Január 14-én, azaz most kedden délelőtt 10 és 12 óra között ugyanis a Kálmán Imre Kulturális Központ szabadidőszobája ismét megnyitja kapuit a kismamák és a kisbabák előtt, hogy az év első Hordozós klubjának részeként rögtön Kapitányné Fuksz Rita és Sárgi-Szakács Ildikó várja az érdeklődőket.

Ildikó vendégként csatlakozik a klubhoz annak érdekében, hogy a kismamáknak tartson egy átfogó előadást az anyává válás során tapasztalható lelki változásokról, melyeket a hordozással alaposan megkönnyíthetünk. Hogy mégis miként, és milyen módszerekkel?

Többek között erre a kérdésre is válaszol a kérdéses esemény, sőt mi több, nemcsak szakértői válaszokkal gyarapodhatunk, hanem kérdéseinket is feltehetjük, problémáinkat – akár egyéb témában – pedig megbeszélhetjük a többi anyukával, akik talán már átestek azon, amin mi majd csak most fogunk.

Babahordozás, szoptatás, gyermeknevelés, itt bármilyen kapcsolódó témában válaszokra lelhetünk, ha esetleg kérdések gyötörnének.

Tovább folytatódik januárban a Papírszínházas délután is, így január 17-én, azaz most pénteken érdemes lehet elvinni gyermekünket a Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár gyermekrészlegére, ahol egy nagyon klasszikus mesét ismerhetünk meg sajátos körítésben.

A papírszínházi keretek között ugyanis a Csizmás kandúr története kerül feldolgozásra, melyet ráadásul mindenki teljesen szabad meglátogathat az előadás időpontjában, mely pénteken délután 16:30-kor veszi kezdetét.